info@cedrinterior.be Slableedstraat 10 8630 Veurne

Ced’r

Ced’r Interior

Ced’r Interior bvba werd geboren in 2014 te Veurne door Christoph Monein. Ced’r Interior is een maatwerkfirma te Veurne die de visie en wensen van de klant in werkelijkheid realiseert. Van ervaring en kennis is er absoluut geen gebrek. Ced’r bestaat namelijk uit een team die enkele jaren ervaren en actief zijn in de interieurwereld. Tevens is er een intern ontwerpbureau die de projecten steeds met de juiste vakkennis en oog voor detail voorbereidt en realiseert. Zo kunt u – de opdrachtgever – uw project uit handen geven aan een team ervaren professionals die uw project met de juiste waarde en vakkennis realiseren van A tot Z, van voorbereiding en opvolging tot eindafwerking. Eén van de zovele troeven van Ced’r Interior is de volledige coördinatie van uw interieur te laten rusten op de maatwerkfirma. “We bieden de klant één aanspreekpunt. Dit zorgt voor een overzichtelijke planning, duidelijke afspraken, en een transparant eindresultaat binnen het besproken budget. 
totaalrenovatie totaalrenovatie totaalrenovatie totaalrenovatie totaalrenovatie totaalrenovatie totaalrenovatie totaalrenovatie totaalrenovatie totaalrenovatie

Totaalrenovatie

Ced’r is niet enkel actief voor particulieren, maar ook voor lokale schrijnwerkers / meubelfirma’s die standaard modules van meubelen wensen. Dankzij het uitgebreid machinepark biedt Ced’r Interior de mogelijkheid het product aan te bieden aan zeer concurrentiële tarieven, die zich steeds aansluit aan perfecte ambachtskwaliteit.
Zowel uitvoering van totaalrenovatiekeukens, badkamers, parketvloeren, binnendeuren tot interieurinrichting voor commercieel doeleind heeft Ced’r Interior de ervaring van aanpak, budgettering, ontwerp, advies en coördinatie.
Totaalrenovatie met oog voor detail en aandacht voor budget!”
Bouwpromotors kunnen tevens hun vaste interieurfirma vinden bij Ced’r interior.
“Wij staan telkens voor net dat ietsje meer!”.

interesse

Vertoond u interesse in onze persoonlijke en professionele aanpak? Kom dan gerust langs naar onze uitgebreide showroom, en bespreken we graag uw project !

Showroom

Wenst u ons maatwerk en ruim aanbod aan materialen te ontdekken? Dan heten wij u van harte welkom in onze showroom te Veurne! Ontdek niet alleen onze kwaliteit van afwerking, maar ook onze persoonlijke aanpak en vakkennis omtrent jouw project.

Ced’r Interior is uw maatwerkfirma met oog voor detail!

Contact

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!